Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Vrijwilligerswerk

Bij KOM zijn er ook mogelijkheden voor jou als vrijwilliger. Passende ervaring of een specifieke opleiding is niet noodzakelijk. In een kennismakingsgesprek kijken we wat jouw wensen zijn, wat je kunt en waar je ervaring mee hebt en hoeveel tijd je beschikbaar bent. Wat krijg je ervoor terug als je bij KOM vrijwilligerswerk doet? Gezelligheid, een mooie tekening, blije gezichten, een kop koffie en ervaring.

Meer weten? Stuur een mailtje naar: werkenbij@komkinderopvang.nl. Geef hierbij aan waar je interesse naar uit gaat en waarom, we ontvangen ook graag je cv.

Vrijwilligers gezocht in Epe en Heerde

Wil jij ons helpen op onze Peuterspeelzaal?

Ben jij dol op kinderen? Vind jij het leuk om voor te lezen, liedjes te zingen en fruit- en lunchhapjes te maken? Wil je ons daarnaast ook assisteren met groepsactiviteiten en het netjes houden van de groep en keuken? Kortom, alles waar een kind maar ook wij als pedagogisch medewerker blij van wordt? Kom ons dan ondersteunen op één van onze peuterspeelzaal-locaties in Heerde en Epe! 
– Peuteropvang Kleine KOM (Asseltseweg 4 in Epe): dinsdag- en donderdagochtend
– Peuteropvang AppelKOM (Griftstraat 8 in Heerde): woensdagochtend.

Vrijwilliger gezocht in Wapenveld

Wil jij onze konijntjes verzorgen in het weekend?

Wij hebben in Wapenveld een schitterende locatie met een natuurlijke tuin, kleine dierenweide en -verblijf voor 9 konijntjes. Overdag verzorgen wij dit samen met de kinderen, maar in het weekend zoeken we nog assistentie. Heb je groene vingers en ben je dol op dieren: kom je ons dan helpen?
– Kinderopvang Villa KOM (Fazantenstraat 7a in Wapenveld): o.a. in het weekend