Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Jouw stageplek bij KOM kinderopvang

Maak als stagiair deel uit van het enthousiaste en betrokken team van KOM kinderopvang en laat je onderdompelen in ons mooie vak! Wij bieden een unieke en uitdagende omgeving voor jou om te groeien en je pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. Als stagiair ondersteun je onze pedagogisch medewerkers en doe je zelf jouw praktijkervaring op! Je leert van ons hoe je het beste uit de kinderen én uit jezelf haalt! Ontdek op deze pagina welke stageplekken wij kunnen aanbieden of vul gelijk het inschrijfformulier in.

Waarom stage lopen bij KOM kinderopvang?

Het leuke aan een stageplek bij KOM is dat we (afhankelijk per locatie) verschillende soorten opvang bieden: kinderdagopvang (in aparte baby- en peutergroepen), peuteropvang (VVE), buitenschoolse opvang maar ook opvang plus (voor kindjes die nét wat meer zorg nodig hebben)! Zo kun jij tijdens je stage werkervaring met verschillende leeftijdsgroepen binnen de kinderopvang opdoen! Daarnaast zijn we een groene kinderopvang, vandaar onze pay-off: ‘groeien in het groen’, dit staat voor gezond, beleven, bewegen én natuur. Naast alle leuke tekeningen, knutselwerkjes en knuffels van de kinderen ontvang je van KOM kinderopvang ook een stagevergoeding: hoeveel dat is, kun je terugvinden in de CAO Kinderopvang.

Hoe word ik tijdens mijn stage begeleid?

Bij ons krijg je een eigen professionele stagebegeleider. Je hebt met haar regelmatig gesprekken over wat je leerdoelen zijn, wat je graag wilt leren en natuurlijk hoe het met je gaat. Uiteraard staat de stagebegeleider ook voor je klaar als je vragen hebt en is zij de contactpersoon van de docent van je opleiding.

BOL-stage

Volg jij een BOL-opleiding, dan is het de bedoeling dat je tijdens je stage onze pedagogisch medewerker ondersteunt. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij activiteiten, maar ook het schrijven van een activiteitenplanning. De dingen die jij tijdens jouw stage mag doen, hangt af van de leerdoelen die jij op jouw opleidingsniveau hebt en in welk leerjaar je zit. Lijkt het je wat om bij ons stage te lopen? Vul dan het inschrijfformulier in en geef daarin ook duidelijk aan vanaf welke periode je stage wilt lopen.

BBL-stage

Wil jij ‘het roer omgooien’ en vanuit een ander beroep of scholingsachtergrond in de kinderopvang werken? Of wil je gewoon direct werken én leren? Dan bieden wij jou de kans om je te laten omscholen door te werken én leren tegelijk d.m.v. een BBL-opleiding. Wil je weten of we ruimte hebben voor een BBL-stagiair, vul dan het inschrijfformulier in en zet bij de opmerkingen jouw motivatie.

HBO-stage

Volg jij een HBO-opleiding? Ook dan kun je bij ons stage lopen! Afhankelijk van jouw opleiding en leerdoelen kunnen we samen bespreken of en zo ja, wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul het inschrijfformulier in en geef hierop aan wat jouw wensen zijn.

Enthousiast? En wil je bij ons stage lopen?

Vul dan het stageformulier in en stuur het naar k.vrieling@komkinderopvang.nl. Wij zullen je binnen 2 weken laten weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zoek je een BBL-stage of HBO-stage stuur dan een sollicitatie en CV naar werkenbij@komkinderopvang.nl.