Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Medewerkers aan het woord

Of je nu bij KOM kinderopvang als pedagogisch medewerker, manager, administratief medewerker of op de afdeling klantbeheer werkt we hebben 1 doel: samen nét dat stapje meer doen voor de kinderen van KOM kinderopvang. Als het je leuk lijkt om onderdeel uit te maken van het KOM-team is het altijd fijn om van anderen te weten hoe zij het werken bij KOM ervaren. We hebben een aantal collega’s voor je gevraagd…

Wat medewerkers zeggen

Suzanne – algemene ondersteuning overhead

KOM kinderopvang sprak mij aan omdat het een organisatie is met korte lijnen. Er is een informele sfeer en het contact tussen de collega’s is goed.

Annemarie - pedagogisch medewerker BSO

KOM kinderopvang is een leuke en gezellige organisatie waarin je zelf mee mag denken.

Michelle - pedagogisch medewerker peuteropvang en BSO

Binnen KOM kinderopvang kan ik werken op verschillende locaties, met verschillende leeftijdsgroepen en met verschillende gezellige collega’s: deze combinatie past echt bij mij!

Emma - pedagogisch medewerker kinderdagopvang

Ik werk in een klein dorpje en vind dat vooral leuk door de ‘ons-kent-ons’ sfeer. Zo kun je écht een goede band creëren met ouders en kinderen.

Miranda - pedagogisch medewerker kinderdagopvang

Ik heb zulke gezellige collega’s en lieve kinderen bij KOM kinderopvang! Maar ik vind het ook fijn dat ik leerzame cursussen kan volgen om mezelf te ontwikkelen!

Corrien - pedagogisch medewerker kinderdagopvang

KOM kinderopvang is een organisatie die veel investeert in haar medewerkers. Er is altijd een fijne sfeer en iedereen is erg betrokken met elkaar. Ik heb gewoon de leukste collega’s én de liefste kindjes om mee te werken.

Christina - pedagogisch medewerker peuteropvang

Ik werk met heel veel plezier op de peuteropvang. Samen met mijn collega’s hebben wij een leuk team waar we allemaal op onze plek zijn en dat samen met het werken met kinderen is een gouden combinatie!

Anne - pedagogisch medewerker kinderdagopvang

Ik werk al meer dan 10 jaar bij KOM en het team is erg gezellig en het werken met peuters spreekt me erg aan. Ik kan vaak erg lachen om de uitspraken van kinderen.  

Marga – pedagogisch medewerker peuteropvang

Fiona – pedagogisch medewerker babygroep