Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Werken bij KOM Kinderopvang

Bij KOM kinderopvang zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde medewerkers én nieuw talent! Bekijk hier het actuele aanbod van vacatures en stageplaatsen. Wij bieden jou graag een plek waarin plezier en ontwikkeling in je vak voorop staan. Samen werken we aan een mooie toekomst van de kinderen én onszelf. Lees ook vooral de verhalen van onze medewerkers!

Vacatures

KOM werken bij KOM kinderopvang! Bekijk meteen onze vacatures of neem rustig een kijkje op deze pagina zodat je kunt ontdekken hoe het is om bij ons te werken.

Stage

Maak als stagiair deel uit van het enthousiaste en betrokken team van KOM kinderopvang en laat je onderdompelen in ons mooie vak! Wij bieden een unieke en uitdagende omgeving voor jou om te groeien en je pedagogische vaardigheden te ontwikkelen.

Medewerkers aan het woord

Of je nu bij KOM kinderopvang als pedagogisch medewerker, manager, administratief medewerker of op de afdeling klantbeheer werkt we hebben één doel: samen nét dat stapje meer doen voor de kinderen van KOM kinderopvang. Wil je weten wat medewerkers van KOM kinderopvang vinden van het werken bij ons? Lees dan snel verder…