Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Voorwaarden

Het is altijd fijn om heldere afspraken te maken. Wij doen dat ook graag met jou als ouder over de kinderopvang van je kind(eren). Naast de algemene voorwaarden vanuit de branche, hanteren wij ook aanvullende voorwaarden en de afspraken in het contract, dat je met ons hebt afgesloten. 

Algemene en aanvullende voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn opgesteld door de ‘Branchevereniging Kinderopvang’. Daarnaast zorgen wij er elk jaar voor dat onze aanvullende voorwaarden weer goed aansluiten bij de behoeftes van de kinderen en de kwaliteit van onze kinderopvang.

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk en hebben daarom een privacyreglement en cookiebeleid opgesteld. Wij zorgen dat deze up-to-date blijft en zullen hier de meest recente versie laten zien. Wij adviseren je ons privacyreglement en cookiebeleid regelmatig te raadplegen. 

Pedagogisch beleidsplan

Wij stimuleren de kinderen vanuit onze pedagogische kennis en visie en begeleiding ze om zich bij ons te ontwikkelen en hun eigen mogelijkheden te ontdekken. Hoe we dat doen en wat wij daarbij belangrijk vinden, hebben we in ons pedagogisch beleidsplan gezet.