Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Ouderparticipatie

De ontwikkeling van uw kind staat voorop  

Ouders en verzorgers spelen een belangrijke rol binnen onze organisatie. Daar waar het de ontwikkeling van uw kind betreft, speel communicatie een belangrijke rol. Wij informeren u als volgt:  

  • Ouderapp: Een online tool waarin u foto's kunt inzien en het digitale 'schriftje' kunt lezen;
  • Dagelijkse overdracht: Bij het brengen en halen vindt er een persoonlijke overdracht plaats met de pedagogisch medewerker(s) over hoe het met uw kind gaat. We bespreken het welzijn van uw kind en eventuele bijzonderheden.
  • 10-minuten gesprek: Eén keer per jaar vindt er een oudergesprek plaats. We bespreken dan de ontwikkeling van uw kind. Uiteraard kunt u dan ook uw vragen kwijt over KOM Kinderopvang en/of over uw kind.
  • Overdracht basisschool: Aan het eind van de kinderopvangperiode (wanneer uw kind naar de basisschool) gaat wordt er een overdrachtsformulier ingevuld door onze pedagogisch medewerkers die naar de basisschool van uw kind wordt gestuurd. Vanzelfsprekend heeft u inzage in dit formulier en alleen na toestemming van u wordt dit formulier naar school verzonden.
  • Locatie berichten: Elk kwartaal ontvangt u via de ouderapp een locatiebericht met nieuwtjes en activiteiten rondom de locatie van uw kind. 
  • Nieuwsbrief: Minimaal twee keer per jaar ontvangt u de digitale nieuwsbrief van KOM Kinderopvang. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste beleidsontwikkelingen, activiteiten op de verschillende locaties, personele wijzigingen en andere wetenswaardigheden.

Oudercommissie - Uw mening is belangrijk!

Elk kinderdagverblijf (kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO) heeft een oudercommissie. Deze commissie bestaat uit ouders van de kinderen. De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders en kinderen. KOM Kinderopvang vindt het belangrijk uw mening te horen en hoort graag uw suggesties hoe we onze opvang nóg beter kunnen maken. U kunt de oudercommissie benaderen met vragen en suggesties. De contactgegevens van de oudercommissieleden kunt u vinden op het algemeen mededelingenbord bij elke locatie.

Vacature oudercommissie
Op dit moment zijn wij voor een aantal locaties op zoek naar ouders die zitting willen nemen in deze commissie. Heeft u interesse of vragen hierover? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u mee weten over de oudercommissie? Bekijk dan het 'reglement oudercommissie' bij onze documenten. 

 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook