Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

Peuters Nijntje bezoeken nieuwbouw in Vaassen

In Vaassen gaan de locaties Nijntje en De Basisbende van KOM Kinderopvang verhuizen naar een nieuw te bouwen locatie. De bouw van het nieuwe pand is al in volle gang. De peuters mochten een kijkje nemen op de bouwplaats.nieuwbouw
De kinderopvang- en buitenschoolse opvanglocaties Nijntje en De Basisbende zijn al járen een begrip in Vaassen. Door de groeiende vraag naar opvang, de wens om alle opvangsoorten en kantoren onder één dak te hebben en om een moderniserings- en verduurzamingsslag te maken, heeft KOM Kinderopvang besloten te verhuizen.

Bouwkundig Ontwerpbureau De Jong is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouwtekeningen van het nieuwe pand dat Aannemersbedrijf De Wilde tot uitvoering brengt. KOM Kinderopvang zal halverwege december haar nieuwe multifunctionele, duurzame en eigentijdse opvanglocatie met avontuurlijke speel-/natuurtuin aan de Westerenkweg 23 in Vaassen betreden.

De kinderen en pedagogisch medewerkers zijn al volop bezig met voorbereidingen op de verhuizing. Er wordt veel over gesproken en er wordt regelmatig een wandeling langs het nieuwe pand gedaan. Deze keer mochten de kinderen ook in het pand kijken. Van Aannemersbedrijf De Wilde kregen alle kinderen een helm op om zo veilig door het pand te lopen. Voor de kinderen was het enorm mooi om te zien hoe snel de bouw gaat en vooral ook waar het lokaal is waar ze straks mogen spelen. Kortom een geslaagd bezoekje!

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook