Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 06 2020

Nieuws

Kinderen van KOM in actie voor Oekraïne

 

20220321 Oekraine popcornDe afgelopen én komende periode gaan een aantal locaties van KOM Kinderopvang ‘in actie’ voor de kinderen in Oekraïne. De situatie in Oekraïne is schrijnend. Het is overal in het nieuws te zien: online, kranten en televisie. Kinderen krijgen deze informatie vaak ook te zien en te horen.

Om de kinderen bij KOM Kinderopvang de gelegenheid te geven hier mee om te gaan, hebben verschillende locaties besloten ‘iets’ te doen. Op deze manier krijgen kinderen het gevoel een positieve bijdrage te leveren aan een moeilijk te begrijpen, nare situatie.

In Vaassen, bij locatie Nijntje, hebben de kinderen bijvoorbeeld popcorn gebakken en verkocht aan onder andere ouders en buren. In Epe bij De BuitenBSO en in Emst bij De EmsterKOM hebben de kinderen zelf bloempotjes versierd en armbandjes gemaakt om te verkopen. Bij BSO De Basisbende verzamelen ze statiegeldflessen. En bij VillaKOM in Wapenveld hebben de kinderen raamhangers geknutseld. De opbrengst hiervan gaat naar de kinderen in Oekraïne (Giro555)!

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook