Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Kinderdagopvang - baby

We werken met een leeftijdsgerichte groepsindeling. Daar geloven we in. Steeds opnieuw wordt duidelijk dat de ontwikkeling van het kind van 0-2 jaar cruciaal is voor de rest van het leven. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van de babygroepen.

Aandacht en geborgenheid

Deze eerste levensfase staat in het teken van rust, regelmaat, geborgenheid en herkenbaarheid en veel één op één aandacht. Onze medewerkers hebben een specifieke babyscholing gehad en weten als geen ander in te spelen op de behoeften van het jonge kind. Samen met jou als ouder stemmen we de zorg, behoefte en ontwikkeling af. Korte lijnen zijn erg belangrijk.

Wenmoment

Hoe gaat het in zijn werk? Zodra de opvang begint, nemen we uitgebreid de tijd om te wennen op de groep. Dit wennen is niet alleen voor je kind, maar ook voor ons én jou! En dan beginnen de eerste stappen bij KOM kinderopvang. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een uitgebreid dagprogramma dat past bij de behoeften van elk kind.

Activiteitenaanbod

De groepsruimtes, het speelgoed en het activiteitenaanbod zijn afgestemd op de interesses en de belevingswereld van de baby’s. We zingen liedjes, lezen verhaaltjes voor en snoezelen samen. We laten jouw baby op zijn of haar tempo de wereld om zich heen ontdekken.

Elkaar op de hoogte houden

We houden je uiteraard op de hoogte wat er op de opvang gebeurt. Maar horen ook graag wat de ontwikkelingen thuis zijn. Zodat we hier tijdens de opvang goed op kunnen inspelen en zodat jij ook weet wat jouw baby allemaal meemaakt tijdens een opvangdag. Deze overdracht doen we tijdens de haal- en brengmomenten maar ook via onze ouderapp houden we je op de hoogte met een weekbericht en foto’s.

Veilig en vertrouwd

Een aai over hun bol, knuffelen, samen boekjes lezen, een pleister na het vallen, hulp als het even niet lukt of een compliment als je het al helemaal zelf doet. We zorgen voor een bekend gezicht: voor je kind én voor jou!

Wat kost kinderdagopvang voor mijn baby?

Wil jij weten wat het kost om jouw baby naar de kinderdagopvang te brengen? Vul dan onze berekentool in om te zien wat de kosten zijn.