Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

Duimelot in Vaassen

Opvangsoorten:

duimelot foto site


Adres en telefoonnummer

Vlierstraat 33
8171 BA Vaassen

Telefoonnummer 0578 - 572933

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 177956823

Openingstijden:

Het kinderdagverblijf
Maandag t/m vrijdag: 7.00 tot 18.00 uur.

De peuterspeelzaal
Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur

Verlengde openingstijden van 7.00 tot 8.30 uur en van 12.00 tot 12.30 uur mogelijk.

Duimelot

Duimelot is een kleinschalig dagverblijf waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Duimelot is gevestigd in basisschool de Violier. Hiermee realiseert KOM een integrale kindvoorziening omdat er op deze locatie opvang mogelijk is voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De buitenschoolse- en voorschoolse opvang (BSO en VSO) is namelijk ook gevestigd in de Violier. Dit is de Basisenk. 

Duimelot heeft de beschikking over meerdere mooie ruimtes. Zowel binnen als buiten. Ook voor uw baby is er een aangepaste binnenruimte waar zij naar hartelust kunnen spelen en hun allereerste vaardigheden kunnen ontdekken. Binnen de peutergroep wordt de mogelijkheid gegeven om schoolvoorbereidende activiteiten te doen. Het accent ligt hierbij op de bevordering van de zelfstandigheid uw kind. Duimelot zorgt voor een duidelijk 'groen' aanbod met natuurlijke activiteiten. Ook gaan wij er daarbij vaak op uit met alle kinderen de natuur in. 

 

Samenwerking met basisscholen

Duimelot werkt samen met alle basisscholen in Vaassen. Kinderen uit geheel Vaassen kunnen bij Duimelot terecht. Samen met basisschool de Violier biedt KOM buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en peuteropvang/ peuterspeelzaal aan op deze locatie aan de Vlierstraat.
KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook