Peuteropvang Villa KOM

Peuteropvang Villa KOM

Ons verhaal

Samen spelen en groeien in het groen, daar gaat het om bij onze peuteropvang. We hebben een mooi groen ontdekplein, dat is spannend maar vooral ook leerzaam! Want tijdens het spelen ontdekken peuters onze zelf gekweekte groente en fruit, maar ze mogen ook knuffelen met de diertjes in onze dierenweide. En op de groep behandelen we veelvoorkomende thema’s zodat ze als ze 4 zijn goed voorbereid aan de basisschool kunnen starten.

Openingstijden:

Ochtend

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur

Middag

Donderdag

13.00 – 17.00 uur

Praktische informatie:

Villa KOM 
Fazantenstraat 7a 
8191 AJ Wapenveld 
038 – 785 2651
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 159042148 
KVK-nummer: 000022844740 

Elke dag weer leuk én leerzaam

Met basisschool De Jan Ligthartschool, BSO KOM-op én kinderdagopvang Villa KOM als buren is gezelligheid altijd in de buurt. En met ons mooie groene ontdekplein is de hele dag door ook beweging. We zij veel buiten, want daar zijn kinderen gek op! Verstoppen en rennen door de wilgentunnel en glijden van de glijbaan! Binnen maken we ook plezier. We praten en leren over thema’s verkeer, zomer of feest! En natuurlijk vieren we ook regelmatig feestjes: denk aan Sinterklaas of Pasen! En zo af en toe gaan we ook op bezoek bij de basisschool. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Sandra van Norel (Manager Kinderopvang)

De groei, de ontwikkeling die zowel de kinderen, medewerkers maar ook de kinderopvang doormaakt, is erg fascinerend en verveelt nooit. Bij Villa KOM werkt een hecht team dat nauw in contact staat met ouders. Manager Sandra van Norel van de KOM opvanglocaties in Wapenveld.Zijn er vragen, trek me gerust aan m’n jasje of stuur een mail naar: s.vannorel@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Heb je recht op kinderopvangtoeslag, maak dan een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Heerde gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Villa KOM.