Peuteropvang Peuterpret

Peuteropvang Peuterpret

Ons verhaal

Onze peuteropvang is samen met basisscholen Het Talent en De Spreng gevestigd in de multifunctionele locatie ‘De Rijnsberg’ in Heerde. Hier start voor veel peuters de grote ontdekkingsreis richting het basisonderwijs. Samen spelen in de bouwhoek in het speelhuisje of verkleden als ridder of prinses. Samen leren spelen en delen is belangrijk. We stimuleren de kinderen aan de hand van thema’s de wereld om zich heen te ontdekken en bereiden ze voor op het basisonderwijs. 

Openingstijden:

Ochtend

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur

Praktische informatie:

Peuterpret
Rhijnsburglaan 7a 
8181 XW Heerde 
06 – 50 57 71 73 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 193970545 
KVK-nummer: 000034078851 

In Heerde vind je ook:

Samen spelen, samen groeien.

Samen spelen is niet alleen leuk, het is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een peuter. Op de peuteropvang kunnen al vriendschappen voor het leven worden gesloten. Samen buiten in de zandbak zandijsjes maken of in de groenhoek spelen met natuurlijke materialen. In de kring zingen en praten we over het thema van de praatplaat. En een bezoekje aan de inpandige basisscholen is ook zo gemaakt! 

 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Bij Peuterpret begeleidt ons fijne team pedagogisch medewerkers de peuters met ieder z’n eigen ontwikkelingsreis, dit doen we aan de hand van ons VVE-programma. We betrekken ouders hier graag bij en staan graag met ze in contact.
Dus heb je vragen, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Heerde gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Peuterpret.