Peuteropvang PeuterKOM

Peuteropvang PeuterKOM

Ons verhaal

Tussen de basisscholen De Sprenge en Gerardus Majella in de wijk Oosterhof in Vaassen bevindt zich peuteropvang PeuterKOM. Peuters kunnen heerlijk zichzelf zijn in ons knusse lokaal en eigen speelplein: hier beleven én ontdekken we de wereld om ons heen. We spelen veel buiten, maar halen buiten ook binnen in onze eigen groenhoek boordevol natuurlijke materialen. Aan de hand van uiteenlopende themas zorgen we dat jouw kind spelenderwijs wordt voorbereid op het basisonderwijs.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur

Praktische informatie:

PeuterKOM 
Boxhofstede 17 
8171 KC Vaassen  
06 – 22 89 54 40 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 167422017 
KVK-nummer: 000038856271 

Rode wangetjes en groene vingertjes

Elke dag, iedere week en elke maand maken we plezier bij PeuterKOM. We groeien en leren hier zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Het liefst doen we dit buiten! We spelen vader en moedertje in het huisje of fietsen achter elkaar aan over het plein. Maar we spelen ook graag met de natuurmaterialen in onze groeninspiratie-bak, hier kunnen de peuters hun fantasie de vrije loop laten. Wát is er buiten veel te beleven. En zit het weer niet zo mee, dan halen we de natuur binnen! Al onze activiteiten zijn gericht om jouw kind spelenderwijs voor te bereiden op het basisonderwijs waarbij we de zelfstandigheid van jouw kind bevorderen. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Epe gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang PeuterKOM.