Peuteropvang Nijntje

Peuteropvang Nijntje

Ons verhaal

Op onze nieuwe locatie aan de Westerenkweg in Vaassen hebben de peuters in onze peutergroep de ruimte om te leren en te ontdekken. Op het avontuurlijke buitenterrein is van alles te beleven: met vriendjes spelen op een grote boomstam of samen in het speelhuisje taartjes bakken. Op de groep zijn genoeg hoekjes om te spelen, maar ook om nieuwe dingen te leren: samen gaan we op ontdekkingsreis! We zingen met elkaar in de kring of knutselen aan een tafeltje. Er is op de peuteropvang Nijntje elke ochtend weer wat nieuws te beleven!

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur

Praktische informatie:

Nijntje 
Westerenkweg 23 
8172 VT Vaassen 
0578 – 56 99 60 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 409914873
KVK-nummer: 000038848600 

Samen de wereld ontdekken

Wat is er nou leuker om met leeftijdsgenootjes te spelen en te ontdekken? Dat doen we bij peuteropvang Nijntje. En tegelijkertijd bereiden we jouw kind ook voorzichtig voor op het basisonderwijs. Alles gaat in kleine stapjes en spelenderwijs. Want hoe leuk is het om vadertje en moeder te spelen en al spelend te ontdekken wat een broek is en welke kleur de jas is en dat dit bij elkaar kleding heet? En kijk eens naar buiten, wat schijnt daar overdag aan de hemel? En wat zie je daar ‘s nachts? Een paar kleine voorbeelden van hoe we kinderen zelf laten ontdekken én leren. Dit doen we aan de hand van thema’s, die als een rode draad door een opvangochtend loopt. Buiten spelen doen we ook veel: op ons avontuurlijke plein of naar een park of bos in de buurt. Gezellig wandelend of met z’n allen in de bolderkar heerlijk de natuur in! 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Epe gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Nijntje.