Peuteropvang Kleine KOM

Peuteropvang Kleine KOM

Ons verhaal

Direct naast basisschool Anne de Vries in Epe bevindt zich onze peuteropvang. In ons knusse lokaal en eigen speelplein kunnen de peuters naar hartenlust spelen, beleven én ontdekken. Lekker spelen aan de watertafel, timmeren in de bouwhoek of vadertje & moedertje spelen in de huishoek. We werken op de groep met themas vanuit ons Piramide-programma, zodat alles aan bod komt wat een peuter kan voorbereiden op het basisonderwijs. Een bezoekje naar de basisschool hoort daar soms ook bij.  

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

08.30 – 12.00 uur
08.30 – 12.00 uur
08.30 – 12.00 uur
08.30 – 12.00 uur
08.30 – 12.00 uur

Zoek je peuteropvang voor hele dagen, kijk dan bij Kleine KOM kinderdagopvang.

Praktische informatie:

Kleine KOM 
Asseltseweg 4 
8161 VV Epe  
0578 – 61 78 32 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 219288860 
KVK-nummer: 000038856646 

Lekker spelen en ontdekken

De peuteropvang is meer dan alleen een speelplek: het is de eerste stap naar een mooie toekomst! We houden van nieuwsgierige peuters en begeleiden ze spelenderwijs in hun reis naar zelfstandigheid. We zijn veel met de kinderen in beweging, want dat vinden wij ook belangrijk. Op ons avontuurlijke speelplein zijn we elke dag wel te vinden want hier kan jouw kind veilig spelen, bewegen én ontdekken. In de kring zingen we liedjes, praten we over de praatplaat en vertellen we verhaaltjes. Stapje voor stapje de voorbereiding op de basisschool.   

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Iedereen is welkom bij onze peuteropvang! Samen met het betrokken team creëren wij een veilige omgeving voor de peuters ter voorbereiding op het basisonderwijs. Doordat we inpandig zijn in de Anne de Vriesschool is een bezoekje zo gedaan.
Heb je vragen, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Epe gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Kleine KOM