Peuteropvang Duimelot

Peuteropvang Duimelot

Ons verhaal

Middenin een ruim opgezette woonwijk bevindt peuteropvang Duimelot zich samen in één pand met basisschool De Violier. In ons knusse lokaal en eigen speelplein kunnen de peuters naar hartenlust spelen, beleven én ontdekken. Timmeren, boren en hameren in de bouwhoek of samen met je leeftijdsgenootjes praten over de praatplaat. We werken met thema’s, zodat alles aan bod komt wat een peuter kan voorbereiden op het basisonderwijs. Een bezoekje naar de basisschool hoort daar soms ook bij. 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur

Praktische informatie:

Duimelot 
Vlierstraat 33 
8171 BA Vaassen  
0578 – 57 29 33 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 177956823 
KVK-nummer: 000038856298 

Lekker spelen en ontdekken

Spelen doen peuters bij Duimelot elk moment van de dag. Groeien én leren ook, daar helpen onze pedagogisch medewerkers ze spelenderwijs bij. Dit doen we aan de hand van thema’s zodat we weten dat alles aan bod komt en elke peuter goed voorbereid is op het basisonderwijs. We zijn veel met de kinderen in beweging, want dat vinden wij ook belangrijk. Dit doen we binnen maar ook buiten en als het een druppeltje regent: dan doen we onze regelaarsjes aan en een parapluutjes op. Wát een pret!  

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Epe gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Duimelot