Peuteropvang BabbelKOM

Peuteropvang BabbelKOM

Ons verhaal

Stap binnen in onze bruisende peuteropvang midden in de schoolse gezelligheid van basisschool De Lichtbron in Wapenveld. Elke dag begint hier een nieuw avontuur! Hier laten we de peuters lekker ontdekken en bereiden we ze voor op de grote wereld. Buitenspelen is favoriet: lekker in de frisse lucht avonturen beleven. En ja, af en toe een beetje vies worden, hoort daar gewoon bij.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur
08.30 – 12.30 uur

Praktische informatie:

BabbelKOM 
Vinkenweg 8 
8191 XN Wapenveld  
06 – 18 84 16 77
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 987673944 
KVK-nummer: 000057608016

Peuteravonturen beginnen hier

Lachen, delen, samen spelen: dat zijn de ingrediënten van plezier op onze peuteropvang. Jouw peuter leert hier niet alleen nieuwe dingen, maar maakt bij ons ook de eerste vriendschappen. We zetten samen kleine stappen naar zelfstandigheid en moedigen jouw  kind aan zelf keuzes te maken en zijn of haar eigen pad te ontdekken. Op een speelse manier leren we de kinderen volgens ons Piramide-programma veel over hedendaagse thema’s, o.a. verkeer, familie en feestdagen. Dit alles om jouw kind op een juiste manier voor te bereiden op het basisonderwijs. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Jacinta Kiffen (Manager Kinderopvang)

De groei, de ontwikkeling die zowel de kinderen, medewerkers maar ook de kinderopvang doormaakt, is erg fascinerend en verveelt nooit. Het fijne contact met ouders en De Lichtbron, maakt het dat jouw kind zich bij BabbelKOM goed op zijn of haar gemak zal voelen. Zijn er vragen, trek me gerust aan m’n jasje of stuur een mail naar:  j.kiffen@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Heerde gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang BabbelKOM.