Peuteropvang AppelKOM

Peuteropvang AppelKOM

Ons verhaal

Onze peuteropvang is samen met de basisscholen Wereldwijs en Kristal gevestigd in de multifunctionele locatie ‘De Heerd’ in Heerde. Hier geven we peuters een inspirerende start in hun ontdekkingsreis om te leren en te groeien. We spelen buiten, maar halen buiten ook naar binnen. In onze groenhoek boordevol natuurlijke materialen kunnen de peuters hun fantasie de vrije loop laten. En een bezoekje aan de inpandige bibliotheek of één van de basisscholen is ook zo gemaakt!

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur
08.15 – 12.15 uur

Praktische informatie:

AppelKOM
Griftstraat 8
8181 VZ Heerde
06 – 50 57 71 51
info@komkinderopvang.nl

LRK-nummer: 149069753
KVK-nummer: 000034078843

In Heerde vind je ook:

Spelend leren is een avontuur!

Van leeshoek tot ontdekhoek: ons lokaal is ontworpen om de nieuwsgierigheid van jouw kind te prikkelen. Elke hoek biedt een nieuwe kans om op avontuur te gaan. Aan de hand van de thema’s uit ons Piramide-programma leren de kinderen spelenderwijs steeds meer. Ze ontdekken wat er in het dagelijks leven allemaal hoort bij o.a. de thema’s verkeer, Sinterklaas, eten en drinken. Al onze activiteiten zijn gericht om jouw kind spelenderwijs voor te bereiden op de grote stap naar het basisonderwijs.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peuteropvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze peuteropvang aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Bij AppelKOM is elk kind welkom en wordt elk kind gezien. Samen ontwikkelen we, aan de hand van ons VVE-programma, een liefdevolle basis voor een stralende toekomst van jouw kind. Heb je vragen, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze peuteropvang in de gemeente Heerde gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang AppelKOM.