Opvang plus Nijntje

Opvang plus Nijntje

Ons verhaal

Onze Opvang plus zit op een nieuwe, superfijne locatie aan de Westerenkweg 23 in Vaassen. Kinderen die extra aandacht, structuur en zorg nodig hebben, kunnen niet altijd terecht op de kinderdag- of peuteropvang in eigen dorp of regio. Jouw peuter kan op onze Opvang plus groep heerlijk ontspannen in de speciale snoezelkamer, slapen in een rustige omgeving en met een klein groepje leeftijdsgenootjes samen spelen. Dit alles onder professionele begeleiding.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag


09.00 – 15.00 uur
09.00 – 15.00 uur
09.00 – 15.00 uur
09.00 – 15.00 uur

Praktische informatie:

Nijntje
Westerenkweg 23
8172 VT Vaassen
0578 – 56 99 60
info@komkinderopvang.nl

LRK-nummer: 114820144
KVK-nummer: 000038848600

Voor kindjes die nét wat meer zorg nodig hebben

Voor kinderen is de peuteropvang, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en school belangrijk voor hun ontwikkeling. Het vinden van een passende plek in de regio voor kinderen die extra aandacht of zorg nodig hebben, is soms moeilijk. Denk hierbij aan kinderen die ander gedrag vertonen, te maken hebben met vertraagde ontwikkeling of problemen hebben in de opvoedsituatie. Met de dagbehandelingsgroep “Opvang plus” krijgen kinderen van 1-5 jaar in een kleine groep een eigen plek die past bij de behoeften en/of zorg die zij nodig hebben, dit alles in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en Entrea Lindenhout opvoedhulp. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze opvang plus groep, lees dan de pagina over hoe het er op onze opvang plus groep aan toe gaat.  

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang)

Deze Opvang plus groep is uniek voor kinderen die nét wat meer zorg nodig hebben. Zo krijgen zij ook een kans om gespecialiseerde, professionele opvang te krijgen in eigen dorp of regio. Fijn voor kind maar ook voor ouders. Wil je er meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven

Deze vorm van opvang wordt verzorgd in samenspraak met Entrea Lindenhout en het CJG. Er wordt daarom niet gefactureerd vanuit KOM kinderopvang. 

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van peuteropvang Nijntje.