Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

De Kleine KOM in Epe

KDVPSZ-De-Kleine-KOMOpvangsoorten:

Adres en telefoonnummer
Asseltseweg 4
8161 VV Epe
Telefoonnummer 0578 - 617832

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang 219288860

Openingstijden:

Kinderdagverblijf De Kleine KOM
Maandag t/m vrijdag: 7.00 tot 18.00 uur.

Peuterspeelzaal De Kleine Peutertuin
Maandag t/m vrijdag: 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (de middagen bij voldoende belangstelling).  
Verlengde openingstijden van 7.00 tot 8.30 uur en van 12.00 tot 12.30 uur mogelijk bij voldoende belangstelling.

De Kleine KOM

De Kleine KOM is een kleinschalig kinderdagverblijf met ontspannen sfeer. In de royale buitenruimte met natuurlijke elementen kan uw kind naar hartelust spelen en de natuur ontdekken. Ook heeft het kinderdagverblijf de beschikking over een ruime speelzaal. Voor uw baby is er ook een aparte binnen- en buitenruimte waar zij veilig de omgeving kunnen ontdekken en zo hun zintuigen en vaardigheden op creatieve wijze kunnen ontwikkelen. De Kleine KOM doet meer dan alleen opvang; er wordt actief gewerkt aan de ontwikkeling van uw kind. Zo zijn er voor peuters schoolvoorbereidende activiteiten en bij al onze groepen hebben wij oog voor de natuur en gaan we er vaak op uit met de kinderen. 

Aparte baby- en peutergroep

Het kinderdagverblijf heeft horizontale groepen dat betekent dat er een aparte babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar is en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De grootte van de groep varieert van maximaal 12 tot 16 kinderen. Daarnaast wordt bij De Kleine KOM in een aparte ruimte met een 3+ groep gewerkt. Deze groep bestaat uit maximaal 8 kinderen van 3 jaar en ouder.


Samenwerking met basisscholen 

In Epe werken wij samen met alle basisscholen. Kinderen uit heel Epe en daarbuiten zijn bij ons welkom. Basisschool Anne De Vries ligt naast De Kleine KOM. In de school huurt KOM ruimtes voor de voorschoolse opvang (VSO KOM-Pas). Bij VSO KOM-Pas zijn kinderen van alle basisscholen welkom. 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook