Kinderdagopvang Villa KOM

Kinderdagopvang Villa KOM

Ons verhaal

Onze trots in Wapenveld is het nieuwe pand Villa KOM direct naast de Jan Ligthartschool. Laten we buiten beginnen, want daar zijn we natuurlijk het allerliefst. In onze ontdektuin is van alles te beleven. Lekker rennen, glijden, klauteren of spelen met water en zand! Zand in je schoenen of modder aan je handjes? Dat gebeurt als je kind bij Villa KOM op ontdekkingstocht gaat. Voor elk kind wat wils! 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur

Zoek je peuteropvang voor halve dagen, kijk dan bij Villa KOM peuteropvang.

Praktische informatie:

Villa KOM 
Fazantenstraat 7a 
8191 AJ Wapenveld 
038 – 785 2651
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 159042148 
KVK-nummer: 000022844740 

Op deze locatie vind je ook:

Spelend de wereld in

Op de locatie VillaKOM zijn er verschillende kinderdagopvang-groepen. De groepen zijn opgesplitst per leeftijd, namelijk de Babygroep van 0 tot 2 jaar en de Peutergroep van 2 tot 4 jaar. Lees hieronder meer over deze groepen.

Babygroep 0-2 jaar

Op onze babygroep is het voor jouw kind heerlijk om te zijn. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat het jouw kind aan niks ontbreekt. Rustig op de bank een flesje krijgen, snoezelend in de slaapkamer in slaap vallen of in de grote grondbox heerlijk spelen. Buiten in onze babytuin worden de zintuigen van de baby’s geprikkeld door de geuren van: jasmijn, rozemarijn, lavendel en munt…het groeit er allemaal. Er is zoveel te ontdekken in deze wereld, wij doen er alles aan om jouw kind hierbij te helpen.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze babygroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze babygroepen aan toe gaat.

Peutergroep 2-4 jaar

Voor peuters is het leven zo leuk en leerzaam. Bij ons mogen de kinderen hun vleugels uitslaan en zelf op ontdekking uitgaan. Onze ontdektuin is een plek waar ieder kind z’n ding kan doen. Lekker spelen in de grote zandbak, de konijntjes aaien of lekker op blote voetjes door het blote voeten pad rennen. In de tuin proeven we samen van de tomaatjes die al rijp zijn en ontdekken we lieveheersbeestjes. Op de groep worden de peuters spelenderwijs aan de hand van thema’s voorbereid op het basisonderwijs. Samen met leeftijdsgenootjes zorgt dat voor veel pret: verkleden, puzzelen, knutselen maar ook samen eten en drinken. Zo leuk én leerzaam kan het leven zijn! 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peutergroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze peutergroepen aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Sandra van Norel (Manager Kinderopvang)

Manager Sandra van Norel van de KOM opvanglocaties in Wapenveld.

De groei, de ontwikkeling die zowel de kinderen, medewerkers maar ook de kinderopvang doormaakt, is erg fascinerend en verveelt nooit. Bij Villa KOM werkt een hecht team dat nauw in contact staat met ouders. Zijn er vragen, trek me gerust aan m’n jasje of stuur een mail naar: s.vannorel@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze kinderdagopvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van kinderdagopvang Villa KOM.