Kinderdagopvang Nijntje

Kinderdagopvang Nijntje

Ons verhaal

Onze kinderdagopvang zit op een nieuwe, superfijne locatie aan de Westerenkweg 23 in Vaassen. De locatie kenmerkt zich door de compleet nieuwe inrichting en het mooie natuurlijke speelterrein dat in de startblokken staat om dit voorjaar heerlijk groen uit te lopen. Hier is alle ruimte om te fietsen, kruipen, verstoppen of ontdekken. Ook binnen op de groepen zijn ruime, nieuw ingerichte speelplekken waarin kinderen zich vrij kunnen bewegen, spelend kunnen leren en ontdekken met leeftijdsgenootjes. 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur

Zoek je peuteropvang voor halve dagen, kijk dan bij Nijntje peuteropvang

Praktische informatie:

Nijntje
Westerenkweg 23
8172 VT Vaassen
0578 – 56 99 60
info@komkinderopvang.nl

LRK-nummer: 409914873
KVK-nummer: 000034078843

Samen met je leeftijdsgenootjes in een groep

Op de locatie Nijntje zijn er verschillende kinderdagopvang-groepen. De groepen zijn opgesplitst per leeftijd, namelijk de Babygroep van 0 tot 2 jaar, de Peutergroep van 2 tot 4 jaar en de Baby- en peutergroep van 1 tot 4 jaar. Lees hieronder meer over deze groepen.

Babygroep 0-2 jaar

We hebben bij Nijntje meerdere babygroepen voor de allerjongste kinderen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat het jouw kind aan niks ontbreekt. Rustig op de bank een flesje krijgen, snoezelend in de slaapkamer in slaap vallen of onderzoekend voelen aan ons sensorisch speelgoed. We doen er alles aan zodat jouw kindje zich thuis voelt. De kleuren op de babygroepen bij Nijntje zijn rustig en zacht en zorgen zo voor zo min mogelijk prikkels.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze babygroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze babygroepen aan toe gaat.

Peutergroep 2-4 jaar

Als peuter heb je wat meer ruimte nodig om te bewegen, dat bieden we je graag op de peutergroep bij Nijntje. Samen met leeftijdsgenootjes kan jouw kind de wereld om zich heen beleven. Kruipen door de wilgentunnel, verstoppertje spelen achter de struiken of snoepen van de aardbeitjes uit eigen tuin: wat is er toch veel te ontdekken! Ook op de groepen binnen vermaken wij ons goed. Moedertje spelen met de poppen, spelen in het groenhoekje of verkleden als een ridder: alles is mogelijk! Uiteraard wordt er ook geknutseld of even gepuzzeld of gelezen. Veelal doen we dit binnen de projecten waarmee we werken: kleuren, tellen, vormen, verkeer, beroepen en nog veel meer. Kortom, alles wat in het dagelijks leven aan bod komt.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peutergroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze peutergroepen aan toe gaat.

Baby- en peutergroep 1-4 jaar

Uniek bij KOM is deze groep waar kinderen vanaf een leeftijd van 1 jaar tot 4 jaar worden opgevangen, oftewel: een verticale groep. Op deze manier bootsen we een echte familiesituatie na, waarbij je ook vaak te maken hebt met meerdere leeftijdsgenoten in één gezin.   

Samen spelen, samen leren, samen ontdekken én samen groeien: dat is wat we doen op deze groep bij Nijntje. We spelen veel buiten in het groen en gaan op ontdekkingstocht in onze mooie nieuwe tuin. Puzzelen, lezen of knutselen is leuk om met vriendjes te doen. Dit alles binnen de projecten waarmee we werken: zo leren we spelend leren. En onze pedagogisch medewerkers maken er elk dag weer een feestje van!

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze kinderdagopvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van kinderdagopvang Nijntje.