Kinderdagopvang Kleine KOM

Kinderdagopvang Kleine KOM

Ons verhaal

Ontdekken begint in de buitenlucht! Onze avontuurlijke speelplaats zit boordevol natuurlijke elementen: van een wilgentunnel om je te verstoppen of doorheen te rennen tot een zandbak met stromend water om lekker in te spetteren: elk kind kan zo genieten van een natuurlijke speelplek. Onze binnenruimtes zijn ruim, fris van kleur en veilig ingericht zodat elk kind de omgeving om zich heen kan ontdekken en de zintuigen en vaardigheden op creatieve manier kan ontwikkelen. 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur

Zoek je peuteropvang voor halve dagen, kijk dan bij Kleine KOM peuteropvang.

Praktische informatie:

Kleine KOM 
Asselteweg 4 
8161 VV Epe 
0578 – 61 78 32 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 219288860 
KVK-nummer: 000038856646 

Veilig de wereld om je heen ontdekken

Op de locatie Kleine KOM zijn er verschillende kinderdagopvang-groepen. De groepen zijn opgesplitst per leeftijd, namelijk de Babygroep van 0 tot 2 jaar en de Peutergroep van 2 tot 4 jaar. Lees hieronder meer over deze groepen.

Babygroep 0-2 jaar

Onze babygroep is voor jouw kind een liefdevolle en veilige plek om te zijn. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat het jouw kind zich geborgen voelt en het aan niks ontbreekt. Rustig op de bank een flesje krijgen, snoezelend in de slaapkamer in slaap vallen of in de grote grondbox heerlijk spelen en ontdekken op eigen tempo. Buiten hebben we een speciale baby-speelplek waar jouw kind veilig alleen of met leeftijdsgenootjes kan spelen en ontdekken. Er is voor een baby zoveel nieuws te ontdekken, wij doen er alles aan om jouw kind hierbij te helpen.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze babygroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze babygroepen aan toe gaat.

Peutergroep 2-4 jaar

Voor peuters is het leven zo leuk en leerzaam. Bij ons mogen de kinderen hun vleugels uitslaan en zelf op ontdekking uitgaan. Onze speelplaats is een plek waar ieder kind z’n ding kan doen. Lekker spelen in de grote zandbak, fietsen op de fietsjes en driewielers of smikkelen van de tomaatjes die we zelf hebben gekweekt. Op de groep worden de peuters spelenderwijs aan de hand van ons Piramide-programma voorbereid op het basisonderwijs. Samen met leeftijdsgenootjes zorgt dat voor veel pret: knutselen, puzzelen, zingen maar ook samen eten en drinken.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peutergroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze peutergroepen aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Vol trots laat ik graag zien hoe kinderen bij Kleine KOM morgen ontdekken en avonturen mogen beleven. Binnen, maar zeker ook buiten! Samen met het betrokken team creëren wij een veilige omgeving voor kinderen, maar ook voor ouders om een aanvulling te kunnen zijn op thuis.

Heb je vragen, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze kinderdagopvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van kinderdagopvang Kleine KOM.