Kinderdagopvang Duimelot

Kinderdagopvang Duimelot

Ons verhaal

Op onze knusse kinderdagopvang, maken we de wereld voor de kinderen elke dag groter. Dit doen we aan de hand van thema’s waar ze nieuwsgierig én wijzer van worden: mensen, verkeer, ziek & gezond maar ook de kleuren en vormen komen aan bod. Onze kinderdagopvang zit samen met Basisschool De Violier én de buitenschoolse opvang onder één dak zit. Fijn voor de kinderen maar ook praktisch voor jou als ouder.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur
07.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Duimelot 
Vlierstraat 33 
8171 BA Vaassen  
0578 – 57 29 33
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 177956823 
KVK-nummer: 000038856298 

Nieuwsgierige aagjes en kleine avonturiers

Op de locatie Duimelot zijn er verschillende kinderdagopvang-groepen. De groepen zijn opgesplitst per leeftijd, namelijk de Babygroep van 0 tot 2 jaar en de Peutergroep van 2 tot 4 jaar. Lees hieronder meer over deze groepen.

Babygroep 0-2 jaar

Op onze knusse babygroep wordt jouw baby liefdevol opgevangen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind het aan niks ontbreekt. In de box nieuwsgierig het babyspeelgoed ontdekken of aan tafel al kleine hapjes fruit proberen. Wij doen er alles aan zodat jouw kindje zich bij ons thuis voelt. Wat is er te ontdekken in de speciaal ingerichte babyhoek? Nieuwsgierig kan jouw baby naar het sensorisch speelgoed kruipen of onderzoekend kijken naar de kleurrijke muurschildering. Wanneer er in de oogjes wordt gewreven, wordt jouw kindje veilig en liefdevol toegedekt in zijn bedje zodat er zonder al teveel prikkels geslapen kan worden.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze babygroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze babygroepen aan toe gaat.

Peutergroep 2-4 jaar

Voor veel peuters kan het altijd uitdagender én leuker. Wij gaan graag mee op avontuur want net zoals peuters dat doen, zoeken wij ook graag de grenzen op! Dáár leren kinderen het meest van! Want wat zie je als we water bij zand doen? Hoe voelt dat aan je vingers en wat gebeurt er als je er met je blote voetjes in stampt? In ieder geval heel veel lol hebben! Samen kruipen we door de tunnel op ons eigen speelplein. Binnen spelen we in de huishoek of met de zandtafel. Tussen de middag eten we samen een broodje en doen sommigen een heerlijk middagdutje. Heeft jouw peuter dat niet meer nodig, dan zorgen wij voor een ander avontuur om te beleven!

Wil je meer weten over de werkwijze op onze peutergroepen, lees dan de pagina over hoe het er op onze peutergroepen aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze kinderdagopvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van kinderdagopvang Duimelot