Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

BSO De Emster KOM in Emst

Van harte welKOM bij BSO De Emster KomDesprengeEmst

Na schooltijd even bijkomen op een rustige plek met ruimte én aandacht voor je eigen verhaal? Of liever actief bezig zijn in de buitenomgeving met leeftijdsgenoten? Bij De Emster KOM is het motto “niets moet”! En vanuit onze groen-visie besteden wij voldoende aandacht aan: gezond, bewegen, beleven en natuur! We werken nauw samen met De Buiten BSO in Epe waar we aantrekkelijke groen-programma’s hebben zodat kinderen uitgedaagd worden om de omgeving om zich heen te ontdekken.

Voor wie is De Emster KOM?

De Emster KOM biedt vanaf 21 september 2021 Buiten Schoolse Opvang (BSO) voor kinderen van 4-13 jaar. De Emster KOM is gevestigd in Basisschool De Sprenge in Emst. Voor kinderen van deze school is dit een ideale locatie maar uiteraard is elk kind, ongeacht de school, bij ons welKOM.

Openingstijden van De Emster KOM

Kinderen kunnen na schooltijd tot en met 18.00 uur bij BSO De Emster KOM terecht. Op dagen dat we niet genoeg kinderen hebben, wijken we uit naar De Buiten BSO in Epe. Uiteraard zorgt KOM dan voor het gratis vervoer vanaf Basisschool De Sprenge. Heeft u in de vakanties opvang nodig, dat kan! Dit verzorgen wij in De Buiten BSO in Epe.

Adresgegevens

De Emster KOM
Hezeweg 40
8166 AP EMST
Telefoon: 06 - 188 416 91

Registratienummer landelijk register kinderopvang: 256074677.

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook