BSO KOM-kids

BSO KOM-kids

Ons verhaal

Stap binnen in onze wereld van buitenschools plezier, middenin het hart van basisschool De Parel in Wapenveld. Van creatieve knutselsessies tot uitdagende spelletjes: het kan bij ons allemaal. Bij ons krijgt jouw kind de vrijheid om samen te spelen, nieuwe vriendschappen te maken maar ook om rustig op zichzelf een Donald Duck of boekje te lezen: elk kind kan doen waar hij of zij na schooltijd aan toe is.  

Openingstijden:

Voor schooltijd

Opvang bij:

BSO KOM-op

Na schooltijd

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
BSO KOM-op

Praktische informatie:

BSO KOM-kids 
Klapperdijk 35 
8191 AC Wapenveld 
06 – 24 78 83 72 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 355781669 
KVK-nummer: 000057339511

Samen spelen of even alleen: je mag zelf kiezen

Ontdekken van talenten en interesses, dat doen we elke middag bij BSO KOM-kids. We nemen jouw kind graag mee naar buiten naar ons avontuurlijke speelplein: kruipen door de buizen, rennendoor de wilgentunnel of heerlijk spelen in de grote zandbak. Binnen is er volop ruimte om te spelen, samen of alleen! We mogen gebruik maken van de grote hal van school waar we bewegen, knutselen of lekker een boekje lezen. Het kan allemaal op onze BSO! 

Bij BSO KOM-op vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op, maar vóór schooltijd kunnen kinderen ook bij ons worden gebracht (VSO). Ook vakantieopvang is mogelijk: we werken hierbij nauw samen met onze buitenschoolse opvang KOM-op in Wapenveld.  

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Sandra van Norel (Manager Kinderopvang)

Een geweldige, ruim opgezette locatie met een schitterend speelplein: hier kan jouw kind na schooltijd zijn of haar energie wel kwijt!
Manager Sandra van Norel van de KOM opvanglocaties in Wapenveld. Zijn er vragen, trek me gerust aan m’n jasje of stuur een mail naar: s.vannorel@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO KOM-kids.