BSO HeerderKOM

BSO HeerderKOM

Nieuwe BSO in Heerde!

Middenin de Rhijnsberg tussen de 2 basisscholen Het Talent en De Spreng in, start vanaf 2 september 2024 de HeerderKOM als nieuwe buitenschoolse opvang locatie in Heerde! Hier wordt gestart met een groep kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud maar ons streven is om in de toekomst ook een groep van 8 jaar en ouder te starten.

Openingstijden:

Maandag*
Dinsdag*
Woensdag*
Donderdag*

Vrijdag*

*bij min. 4 kinderen

12.00 – 18.00 uur
14.15 – 18.00 uur
12.30 – 18.00 uur
14.15 – 18.00 uur
12.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

HeerderKOM
Rhijnsberglaan 7a
8181 XW Heerde
0578 – 56 99 60
info@komkinderopvang.nl

LRK-nummer: 190232961
KVK-nummer: n.n.b.

Jongentje speurt naar Big Five

Ontdek op onze BSO wat jij leuk vindt.

Wil je na schooltijd lekker ontspannen een tekening maken of met lego spelen. Dat kan! Of ben je liever inspannend bezig met je leeftijdsgenootjes? Omdat wij tijd ná schooltijd zien als vrije tijd is er op onze BSO geen sprake van ‘moeten’ maar van ‘mogen’. Kinderen kunnen daarom zelf kiezen of ze willen óntspannen of ínspannen met leeftijdsgenootjes. Ons uitgebreide activiteitenprogramma waaraan ze zelf mogen meedenken, biedt ze genoeg uitdaging om er een leuke BSO-middag van te maken!

Bij de HeerderKOM vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op, maar vóór schooltijd kunnen kinderen ook bij ons worden gebracht (VSO). Ook vakantieopvang is mogelijk. We werken hierbij nauw samen met onze buitenschoolse opvang locaties in Wapenveld en Epe. Zoek je opvang voor jouw kind van 8 jaar en ouder, laat het ons dan ook weten. We zijn voornemens in de toekomst hier ook een groep voor te starten.

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Door de fijne samenwerking tussen ons en basisscholen Het Talent & De Spreng is BSO HeerderKOM ontstaan.  We zorgen samen voor een optimale basisschooltijd voor jouw kind! Heb je vragen over de BSO, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar: a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO HeerderKOM.