BSO Emster KOM

BSO Emster KOM

Ons verhaal

Middenin Basisschool De Sprenge heeft Emster KOM een eigen BSO-lokaal. Jouw kind kan na schooltijd lekker z’n ding doen: picknicken in het gras, metselbijen bestuderen in het insectenhotel of lekker uitrusten in de schaduw onder de bomen. Speel je liever alleen of sluit je graag aan bij gezamenlijke activiteiten: bij onze BSO is het allemaal mogelijk! 

Openingstijden:

Dinsdag
Donderdag

14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Emster KOM
Hezeweg 40
8166 AP Emst
 
06 – 18 84 16 91 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 256074677 
KVK-nummer: 000057339481  

Gezelligheid en plezier maken

Na schooltijd is het tijd voor een stukje fruit en wat te drinken. In elke hoek van het lokaal is vervolgens wel wat uitdagends te ontdekken en te doen. Een vogelhuisje in elkaar timmeren of lekker spelen met de Kapla of een mooie tekening maken. Maar buiten is ook genoeg te beleven! Schoffelen in de moestuin van de school of heerlijk zandkastelen bouwen in de zandbak. En die vieze handen, die wassen we gewoon weer schoon. Heerlijk om buiten in het groen bezig te zijn! 

Bij Emster KOM vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op. Ook vakantieopvang is mogelijk, hiermee werken we nauw samen met onze buitenschoolse opvang locatie Buiten BSO in Epe.  

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.   

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang) We werken naadloos samen met basisschool De Sprenge, alles onder één dak. We delen niet alleen de ruimte maar ook de avonturen op het schoolplein: waar leren en spelen en ontspannen na schooltijd samenkomen. Heb je vragen, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO Emster KOM