BSO Buiten BSO

BSO BuitenBSO

Ons verhaal

De locatie kenmerkt zich door het enorm grote en natuurlijke speelterrein met klim en klautertoestellen. We zitten samen met Basisschool De Expeditie in één pand. Bij ons is alle ruimte om na schooltijd of in de vakanties te verstoppen, relaxen, kletsen of samen spelletjes te spelen. In de 2 lokalen zijn verschillende hoekjes gecreëerd waar jouw kind na schooltijd zijn eigen ding kan doen, want niks ‘moet’ op onze BSO. Denk aan een relaxhoek, moestuinhoek, natuuratelier en een huishoek. Maar we organiseren ook leuke bak- en knutselactiviteiten. Voor elk kind wat wils dus bij de Buiten BSO.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
12.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Buiten BSO 
Oude Wisselseweg 35 
8162 HJ Epe  
06 – 20 59 07 10 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 717847093 
KVK-nummer: 000040623475 

Eindeloos spelen en plezier maken

Op het grote plein én de speeltuin kan ieder kind zijn ding doen. In z’n eentje, maar natuurlijk ook samen met andere kinderen. Lekker uitrusten in de schaduw van de bomen, spelen op het enorme speeltoestel of samen picknicken in het gras. Het is allemaal mogelijk! Ook verbouwen we onze eigen groente en fruit in de moestuin, hier leren we van álles over! We zijn veel met de natuur bezig: knutselen met natuurmaterialen uit ons natuuratelier, uilenballen pluizen of lezen over insecten of moestuin. Gezelligheid en plezier staan voorop bij de Buiten BSO. 

Bij Buiten BSO vangen we direct ná schooltijd kinderen op maar ook vakantieopvang is mogelijk bij de Buiten BSO. We halen kinderen op van verschillende basisscholen uit Epe. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Annemieke van der Stoep (Manager Kinderopvang)

Vrijheid en groen komen samen op onze avontuurlijke BSO. Niet alleen buiten op het grote groene plein, maar ook in onze ruime BSO-lokalen. Door de samenwerking met diverse scholen in Epe kunnen wij aan vrijwel heel Epe buitenschoolse opvang bieden. Heb je vragen, stel ze gerust aan één van onze pedagogisch medewerkers of stuur een mail naar a.vanderstoep@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van de Buiten BSO