BSO Basishof

BSO Basishof

Ons verhaal

Middenin basisschool De Sprenge en op een steenworp afstand van basisschool Gerardus Majella bevindt zich onze buitenschoolse opvang in Vaassen. Als we niet buiten te vinden zijn dan zijn, dan vermaken we ons in de twee ruime lokalen die uitdagend zijn ingericht voor de oudere basisschoolkinderen van 7-13 jaar. Bouwen met de grote bouwmaterialen of knutselen in de speciale ruim opgezette knutselhoek: elk kind kan doen waar hij na schooltijd aan toe is. In de heerlijke relaxhoek kan ook rustig een Donald Duck worden gelezen. 

Openingstijden:

Voor schooltijd

Maandag
Dinsdag

Donderdag

07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur

Na schooltijd

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
12.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
12.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Boxhofstede 15  
8171 KC Vaassen 
06 – 44 88 89 84 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 131409608 
KVK-nummer: 70596662

Samen het buitenleven ontdekken

We zijn veel buiten te vinden met de kinderen. Want op het schoolplein is genoeg te ontdekken te doen: pingpongen, klauteren op de klimmuur of met water dammetjes bouwen in de uitdagende zandplaats. En willen we er eens wat verder op uit, dan gaan we naar het park of dorp…in ieder geval naar een omgeving waar genoeg te ontdekken is. Zit het weer écht niet mee, dan is het binnen ook goed toeven! De uitdagende speelmaterialen en het ruime activiteitenaanbod zorgen ervoor dat elk kind zijn of haar eigen uitdaging kan vinden. 

Bij Basishof vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op, maar vóór schooltijd kunnen kinderen ook bij ons worden gebracht (VSO). Ook vakantieopvang is mogelijk bij Basishof. We werken hierbij nauw samen met onze buitenschoolse opvang locaties BasisKOM, Basisenk en Basisbende in Vaassen. Zoek je opvang voor jouw kind van 4-7 jaar: deze opvang bieden we bij de BasisKOM. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO Basishof.