BSO Basisenk

BSO Basisenk

Ons verhaal

Middenin Basisschool De Violier heeft Basisenk een eigen BSO-lokaal. Ondanks dat we een nauwe samenwerking met de school hebben, is het grote verschil dat wij de schoolboeken dichtlaten. Bij Basisenk draait het om ontspannen én plezier! Want dat is waar de meeste kinderen aan toe zijn na een drukke schooldag. En voor de één is dat samen ‘vadertje en moedertje’ spelen of buiten ravotten op het speelplein en voor de ander is dat stilletjes in de relaxhoek een boekje lezen. Bij onze BSO is het allemaal mogelijk! 

Openingstijden:

Voor schooltijd

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur

Na schooltijd

Maandag
Dinsdag
Donderdag

15.00 – 18.00 uur
15.00 – 18.00 uur
15.00 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Basisenk 
Vlierstraat 33 
8171 BA Vaassen 
06 – 23 73 76 17 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 170753165 
KVK-nummer: 000038856638 

Op deze locatie vind je ook:

Voor kleine speurneuzen en jonge onderzoekers

Na schooltijd is het tijd voor een stukje fruit en wat te drinken, maar vooral ook gezelligheid of een momentje voor jezelf. In elke hoek van het lokaal is wel wat uitdagends te ontdekken. Elk kind mag alleen op onderzoek gaan maar dit kan ook samen: lekker experimenteren met de laboratoriumdoos of samen spelen in de huishoek maar we knutselen en bakken er ook wat van af. Onze groene buitenspeelplaats is ook een feest om in te spelen en te ontdekken. Samen verstoppen op de groene speelheuvel of voorzichtig de metselbijen in het insectenhotel bestuderen.  

Bij Basisenk vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op, maar vóór schooltijd kunnen kinderen ook bij ons worden gebracht (VSO). Ook vakantieopvang is mogelijk bij Basisenk. We werken hierbij nauw samen met onze buitenschoolse opvang locaties Basishof en Basisbende in Vaassen.  

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO Basisenk.