BSO Basisbende

BSO Basisbende

Ons verhaal

Op steenworp afstand van de basisscholen De Krugerstee en ‘t Mozaiëk zit de Basisbende in een nieuwe, superfijne locatie. De locatie kenmerkt zich door de compleet nieuwe inrichting en het mooie natuurlijke speelterrein. Hier is alle ruimte om voor en na schooltijd of in de vakanties te verstoppen, relaxen, kletsen of samen spelletjes te spelen. De lokalen zijn fris en nieuw ingericht met verschillende hoekjes: even alleen een boekje lezen, samen knutselen of lekker spelen in de poppenhoek: het is allemaal mogelijk, want niks ‘moet’ bij de Basisbende.

Openingstijden:

Voor schooltijd

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur
07.00 – 08.30 uur

Na schooltijd

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag

14.00 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
12.30 – 18.00 uur
14.00 – 18.00 uur
12.30 – 18.00 uur

Praktische informatie:

Basisbende 
Westerenkweg 23 
8172 VT Vaassen 
06 – 53 82 03 39 
info@komkinderopvang.nl  

LRK-nummer: 220524749
KVK-nummer: 000054063922

Eindeloos spelen en plezier maken

In ons fijne, moderne speellokaal is het goed toeven na schooltijd maar ook in de vakanties. Want het is hier reuzegezellig! In elke hoek of gang is wel wat uitdagends te beleven. Je mag dit alleen ontdekken maar ook samen! Want het motto op onze BSO is “niks moet”: elk kind mag meedoen met de aangeboden gezamenlijke activiteiten, maar als hij of zij even alleen met de Kapla wil spelen of relaxed een puzzel maken: dan kan dat allemaal!  

Bij de Basisbende vangen we niet alleen direct ná schooltijd kinderen op, maar vóór schooltijd kunnen kinderen ook bij ons worden gebracht (VSO). Ook vakantieopvang is mogelijk bij de Basisbende. We werken hierbij nauw samen met onze buitenschoolse opvang locaties Basishof, BasisKOM en Basisenk in Vaassen. We halen kinderen op van verschillende basisscholen uit Vaassen: ’t Mozaiek, De Krugerstee en De Sterrenschool. 

Wil je meer weten over de werkwijze op onze buitenschoolse opvang, lees dan de pagina over hoe het er op onze BSO-locaties aan toe gaat.

Sfeerimpressie

Manager Kinderopvang

Marianne Mekes (Manager Kinderopvang) 

Het is fijn om in een omgeving te zijn die veilig en vertrouwd voelt en waarbij je ondersteund en uitgedaagd wordt om je te blijven ontwikkelen. Dat geldt zowel voor kinderen maar ook voor medewerkers.   Als Manager Kinderopvang draag ik daar een steentje aan bij maar ik ben er ook voor ouders als ze me nodig hebben, trek me gerust aan mijn jasje of stuur een mail naar m.mekes@komkinderopvang.nl  

Tarieven

Hoeveel je uiteindelijk voor de opvang van jouw kind betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Maak een proefberekening met onze rekentool, zodat je kunt zien wat voor jou geldt.

Voor onze buitenschoolse opvang gelden deze tarieven.

Inspectierapporten

Meer informatie over de veiligheid op deze locatie is te lezen in het meest recente GGD-inspectierapport van BSO Basisbende.