Button Inloggen  
Kinderopvang
Vaassen/Epe/Emst,
Heerde/Wapenveld

 

 

KOM Banners 03 2020

Kinderdagverblijf gemeente Epe + tarieven


Wat bieden wij?

•   U kiest voor een 52 of 40 weken contract*
•  Openingstijden vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur
•  Unieke locaties met extra grote binnen- en buiten speelruimtes
•  Babygroepen met eigen buiten speel- en ontdekruimte
•  Peutergroepen met Voor en  Vroegschoolse Educatie
•  Unieke buiten en beweegconcepten zoals de natuur in, groen, gym, dans en muziek
•  Kinderopvang PLUS biedt extra ondersteuning voor uw kind
•  Pedagoog in dienst

Locaties
Tarieven 

*Gezien de lange wachtlijsten en personeelskrapte kan het voorkomen dat niet alle opvangsoorten op iedere locatie aangeboden worden.

 

De kinderdagverblijven van KOM zijn gezellig, veilig en modern. Alle locaties hebben ruime natuurlijk ingerichte ruime buitenruimtes, waar kinderen kunnen spelen en zich spelenderwijs verder kunnen ontwikkelen. KOM Kinderopvang hecht waarde aan buitenspelen, de natuur in en op ontdekking uitgaan. Al onze locaties hebben aparte baby- en peutergroepen. 

Voor uw baby en peuter van 0 tot 2 jaarbabygroepYT

Uw kind is uniek en staat bij ons centraal. Door middel van ontwikkelingsgericht speelgoed, speciaal gemaakt voor baby’s, kan uw kind de wereld spelenderwijs ontdekken. Met leuke en afwisselende spelletjes prikkelen we de zintuigen en de allereerste vaardigheden van uw kind. Ook gaan we regelmatig met uw baby naar buiten, zodat hij al vroeg kennis leert maken met de elementen uit de natuur.  

Voor uw kind van 2 tot 4 jaar - Leren spelen, (buiten) spelend leren!peutergroepYT

Peuters kunnen bij KOM Kinderopvang naar hartelust spelen en ontdekken. Leren om samen te spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes is de basis van onze peuteropvang/peuterspeelzaal.  

KOM werkt op alle peutergroepen (van 2 tot 4 jaar) met het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma’s. Uw kind leert spelenderwijs en er is veel aandacht voor taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Lees hier meer over VVE op onze locaties.

Doorlopende leerlijn

KOM Kinderopvang werkt samen met ouders/verzorgers en basisscholen aan een doorlopende ontwikkelingslijn voor het kind. Door te werken met het VVE programma wordt hier invulling aan gegeven.   

Pedagogisch medewerkers

De pedagogisch medewerkers van KOM doen net dat stapje meer voor u en uw kind. Naast dat zij goed zijn opgeleid en beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de gemeente, zijn zij bijgeschoold in 'bewegen' en 'groen' (lees meer). KOM gelooft in de kracht van elke medewerker en de toevoeging van zijn eigen bijzondere kwaliteiten.

Elke groep heeft eigen vaste pedagogisch medewerkers. Zo leren zij uw kind goed kennen zodat ze kunnen inspelen op de individuele behoeften. Ook bieden wij stagiaires de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. 

Dagindeling

Iedere groep heeft zijn eigen dagindeling met vaste tijden voor eten, drinken, spelen en slapen. Bij de babygroepen wordt het eet- en slaapritme van thuis zoveel mogelijk aangehouden. Het is ook mogelijk om borstvoeding op het kinderdagverblijf te geven.

Voeding - vers en gezond

Gezonde voeding voor kinderen is belangrijk. Het kinderdagverblijf verzorgt zelf het verse eten en gezonde voeding voor de kinderen. Er wordt daarbij zo veel mogelijk rekening gehouden met voedselallergieën en diëten*. Alleen voor baby’s nemen de ouders zelf voeding mee totdat ze vast voedsel krijgen. Kinderen vanaf anderhalf jaar krijgen gedurende de dag verschillende gezonde hapjes en maaltijden aangeboden. 

*Is er sprake van een dieet? Bespreek dit met de pedagogisch medewerker.

Kinderopvang PLUS 

Voor kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben en niet terecht kunnen bij gewone dagopvang, heeft KOM Kinderopvang PLUS. Lees hier meer over Kinderopvang PLUS. 

KOM Banners 02 2020

 Volg ons op Facebook