Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Muurschildering Nijntje Vaassen

Spiekmoment voor kinderen en ouders.

Meer dan een jaar is er keihard gewerkt aan de nieuwe multifunctionele locatie van KOM kinderopvang aan de Westerenkweg 23 in Vaassen en nu mochten kinderen en ouders kort spieken in het nieuwe pand van KOM kinderopvang.

Het pand is bijna klaar.

Nu het pand aan de binnenzijde zo goed als af is en de verhuisdatum steeds dichterbij komt, was er afgelopen week een kort spiekmoment voor genodigde ouders, kinderen, buren en medewerkers. Onder het genot van een schaaltje poffertjes, konden ze een kijkje nemen in de ruimtes waar straks baby’s, peuters en basisschoolkinderen worden opgevangen

Verhuisdatum

Het was een mooie gelegenheid om deze volledig nieuw gebouwde kinderopvanglocatie te bewonderen vóórdat het pand 22 januari echt in gebruik wordt genomen.

Veiligheid voorop!

De kinderen en pedagogisch medewerkers zijn al volop bezig met voorbereidingen op de verhuizing. Er wordt veel over gesproken en er wordt regelmatig een wandeling langs het nieuwe pand gedaan. Deze keer mochten de kinderen ook in het pand kijken. Van Aannemersbedrijf De Wilde kregen alle kinderen een helm op om zo veilig door het pand te lopen. Voor de kinderen was het enorm mooi om te zien hoe snel de bouw gaat en vooral ook waar het lokaal is waar ze straks mogen spelen. Kortom een geslaagd bezoekje!