Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Opening van het nieuwe pand van Nijntje

Opening nieuwe pand Nijntje in Vaassen

Maandenlang is er door medewerkers en kinderen toegeleefd naar de verhuizing en deze week is het compleet nieuwe, multifunctionele pand van KOM kinderopvang aan de Westerenkweg 23 in Vaassen dan officieel geopend.

Waarom een nieuwe opvanglocatie?

Al jaren zijn de kinderopvang- en buitenschoolse opvanglocaties Nijntje en Basisbende een begrip in Vaassen. Sinds 2023 is Jessica Bruins de trotse directeur van KOM kinderopvang en zij vertelt “Door de groeiende vraag naar opvang, de wens om alle opvangsoorten én kantoren onder één dak te hebben en om een moderniserings- en verduurzamingsslag te maken, hebben we besloten een nieuw pand te bouwen.”

Dreumes kijkt naar buiten tijdens verhuizing

Multifucioneel pand

In het nieuwe multifunctionele pand aan de Westerenkweg 23 worden kinderen opgevangen voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Kinderen die nét wat meer zorg nodig hebben zijn op in het nieuwe pand welkom in de Opvang plus groep. Ook zijn de kantoren gevestigd op deze nieuwe locatie. “Zo hebben we alles onder één dak in een duurzame en eigentijdse opvanglocatie waar vanaf het voorjaar ook de jonge ontdekkers buiten hun ei kwijt kunnen in de avontuurlijke speel- en natuurtuin.” aldus Jessica Bruins.

Lintje doorknippen!

Samen met een aantal kinderen van de opvang werd met een grote schaar het lintje doorgeknipt, waarna alle kinderen en medewerkers samen via de rode loper het nieuwe pand konden betreden.

Vol trots lopen kinderen het nieuwe pand van Nijntje in Vaassen binnen.