Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Nieuwe BSO in Heerde.

Vanaf 2 september 2024 opent KOM kinderopvang in MFA-De Rhijnsberg een nieuwe buitenschoolse opvang: HeerderKOM.

Voor wie is HeerderKOM?

In eerste instantie wordt er gestart met een BSO-groep voor kinderen van 4-7 jaar van de basisscholen Het Talent en De Spreng in Heerde. In de toekomst zijn er plannen dit uit te breiden met een BSO-groep voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Hoe ziet een BSO-middag eruit?

De kinderen verblijven op de BSO in hun vrije tijd. Er is dan ook geen sprake van ‘moeten’ maar van ‘mogen’. Kinderen mogen daarom zelf kiezen of ze willen óntspannen of ínspannen met leeftijdsgenootjes. De kinderen worden gestimuleerd om aan te sluiten bij de activiteiten die er worden aangeboden en ze mogen ook meedenken over dit aanbod (qua activiteiten, inrichting, voeding etc.). Maar wil een kind even lekker voor zichzelf een tekening maken of met lego spelen, dan mag dat natuurlijk ook! Er is een vast team van goedgeschoolde en enthousiaste pedagogisch medewerkers dat zorgt voor een dagelijks terugkerend dagritme. Op die manier wordt er gewerkt aan het versterken van het gevoel van veiligheid en speelplezier tijdens de BSO.

Wat heeft de HeerderKOM te bieden?

Zodra er een groepje van 4 kinderen is aangemeld, wordt er bij de HeerderKOM van maandag tot en met vrijdag voorschoolse en naschoolse opvang geboden. Daarnaast is het ook mogelijk om vakantieopvang af te nemen, hiermee werken we samen met onze andere BSO-locaties in Epe en Wapenveld. KOM kinderopvang heeft verschillende contractvormen: zoals een contract voor alleen schoolweken maar er zijn ook verschillende contracten met een oplopend aantal vakantiedagen. Kortom er is altijd een BSO-contract dat bij jouw situatie past

Jongentje speurt naar Big Five