Gezond, beleven, bewegen en natuur

Gezond, beleven,
bewegen en natuur

Geslaagde open dag Nijntje/Basisbende

Begin 2024 zijn de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang locaties Nijntje en Basisbende verhuisd naar een nieuw pand aan de Westerenkweg 23 in Vaassen. Nu de kinderen en het personeel goed zijn gesetteld, was het op 1 juni tijd om het pand aan álle belangstellenden te laten zien. Dat was een groot succes!

Open dag

Op zaterdag 1 juni stonden de deuren van Nijntje/Basisbende voor iedereen open! Iedereen was van harte welkom om langs te komen en de uitdagende omgeving voor kinderen te ontdekken, een kijkje te nemen in de speelruimtes & buitentuin en zo te ervaren wat KOM kinderopvang zo bijzonder maakt.

Wat er allemaal te doen was!

Naast dat het pand, de opvangruimtes en de schitterende buitentuin te bewonderen was, waren er ook tal van activiteiten voor jong & oud: reptielenshow, Kunstenaar Ratjetoe, snoezelkamer, fruitpizza’s maken, theater Broodje Aap, blote voetenpad en dansworkshops! Wat kijken we terug op een geweldige open dag. We zijn blij dat we zoveel bezoekers mochten ontvangen en trots op alle enthousiaste reacties die we kregen. Vaassen Actief kwam ook langs en heeft er een leuke compilatie van gemaakt! Lees en kijk je mee?