Kinderopvang Vaassen/Epe
Heerde/Wapenveld
Hattem/Nijbroek


Nieuws

Peuterspeelzaal en BSO gestart in Nijbroek

Maandag 21 augustus heeft KOM Kinderopvang een peuterspeelzaal en BSO geopend in basisschool Ten Holtens Erve in Nijbroek. Peuterspeelzaal Peutererfje verwelkomt hier peuters tussen de 2 en 4 jaar op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. BSO Basiserf verwelkomt alle basisschoolkinderen op de middagen op maandag, dinsdag en donderdag. KOM heeft een nauwe samenwerking met de basisschool en biedt in een sfeervolle ruimte opvang aan alle kinderen uit Nijbroek en omgeving.

Peuters zijn vanaf 2 jaar welkom bij de peuterspeelzaal en kunnen samen naar hartenlust spelen. Spelenderwijs leren ze vaardigheden en bereiden ze zich voor op de basisschool. Met behulp van uiteenlopende thema’s spelen en leren zij woordjes, lezen we samen voor en organiseren we leuke activiteiten passend bij het seizoen. Bij de BSO is er elke middag ruimte om bij te komen van de drukke schooldag en te doen waar ieder kind behoefte aan heeft. Niksen mag, maar ook samen iets ondernemen staat altijd op het programma. 

Tijdens de zomervakantie heeft KOM ervoor gezorgd dat er een gezellige speelruimte is gecreëerd waar peuters samen kunnen ontdekken en voor schoolkinderen een plek waar ze heerlijk kunnen relaxen na schooltijd. Zowel de peuter- als BSO groep wordt geleid door vaste medewerkers, hierdoor is er voor de kinderen altijd een vertrouwd gezicht aanwezig.

Wilt u meer informatie over de peuterspeelzaal en BSO? Kijk dan hier

 

 Volg ons op Facebook